sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Mahdollisuuksien maanantai

Maanantai voi olla joko tulevan viikon vihollinen tai sitten niin päättäessäsi startti uusille mahdollisuuksille ja yrityksille. Viikonlopun jälkeen voit lähteä katkerana uuteen viikkoon tai sitten nollata ajatukset ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Unohda katkeroituneet ajatukset ja myrkytetyt tunteet siitä, että maanantai olisi viikon alun mörkö ja paskin päivä viikosta. Kenties pääset positiivisemmilla ajatuksilla aloittamaan uuden viikon inspiroituneena, jonka myötä koko viikosta tulee parempi. Kumman tavan itse valitset? 


Vaikka maanantai ei ehkä olisikaan viikon paras päivä, niin se kantaa yllään turhan usein halveksitun mörön viittaa. Maanantai on päivä siinä missä muutkin, mutta se myös aloittaa viikon, mikä tekee siitä tavallaan ainutlaatuisen.

- Sulla on mahdollisuus uuteen starttiin niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Lakaise edellisen viikon pölyt pois jaloista ja aloita uusi viikko puhtailla ajatuksilla. 

- "Uusi viikko, uudet kujeet". Löydät varmasti jotain positiivista tästä tulevastakin viikosta.

- Jokainen päivä vie eteenpäin. Jopa maanantaina voi saada aikaan jotain hyvää ja kehittävää. Varmasti myös maanantaina on mahdollisuus tehdä asioita joista nauttii. :)

Vielä on mahdollisuus nollata ajatukset ja kääntää fiilikset positiivisempaan suuntaan. Toivottavasti sulla oli mukava rentouttava viikonloppu. <3 Ainakin täällä on nautittu hyvästä ruuasta, herkuteltu hyvällä omallatunnolla, treenattu ja käyty treffeillä 1,5 vuotispäivän kunniaks. Huomenna voi hyvillä fiiliksillä pyöräyttää uuden viikon käyntiin ja laittaa uudella energialla ja asenteella omia juttuja eteenpäin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti